Mijn Diensten

Slim en efficiënt gebruik van dataprocessen is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsvoering en, naast kostenbeheersing, meer dan ooit de sleutel tot succes. Als consultant en projectmanager is Rits de expert in de achterliggende techniek van datamanagement maar staat de waarde die het toevoegt aan uw business voorop. Door de jarenlange ervaring bij gerenommeerde bedrijven als Van Merksteijn, Heutink en Multimate heeft Rits de praktische vaardigheid ontwikkeld om datamanagement effectief in dienst te stellen van de bedrijfsvoering, bedrijfsprocessen en medewerkers.

Datamigratie & Integratie

Upgraden van bestaande of implementeren van nieuwe business applicaties om de bedrijfsvoering efficiënter te ondersteunen.

Lees meer

Document & Output Management

Structureren, centraliseren en beheren van de gehele workflow voor analyse, beveiliging, archivering en documentoutput van codes, formulieren, email, drukwerk, etc.  

Lees meer

Operational & Business Intelligence

Leveren van praktische kennis, ervaring en oplossingen, op technische en analytische vlak waardoor beschikbare data relevant, uniform en dus efficiënt op de juiste plek beschikbaar wordt gesteld.

Lees meer
 

Contact:

| Raymond Dijkstra
| 06- 538 444 76
| Akkerstafhof 3, 7544 SP Enschede
| info@rits-consultancy.nl