Case: van Merksteijn

“Doordat Raymond binnen onze organisatie fysiek aanwezig was kon er snel en goed een passende oplossing geboden worden om realtime inzicht te krijgen van data binnen onze diversiteit aan financiële applicaties. Hierdoor is een belangrijke bijdrage geleverd aan ons interne bedrijfsproces.“

ICT manager Van Merksteijn International

Het bedrijf

Van Merksteijn International is een echt familiebedrijf waar dagelijks zaken gedaan wordt met klanten over de hele wereld. Al ruim 70 jaar zijn zij actief in de staalindustrie. Wat begon als een staalbouwbedrijf veranderde al snel tot één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen ter wereld. Zij produceren niet alleen, maar leveren ook waar en wanneer de klant wil. Van Merksteijn International is een sterke partner waarop klanten kunnen bouwen.

De case

Waarde van Operational intelligence

Door de explosieve groei en daardoor de diversiteit aan financiële applicaties was er onvoldoende betrouwbaar inzicht in de debiteurenstatus. Aan de vooravond van de implementatie van een nieuwe ERP oplossing voor de gehele Van Merksteijn groep was er dringend behoefte aan een tijdelijke realtime oplossing.

De oplossing

Door de data uit de diverse aanwezige software pakketten te analyseren, te structureren en te koppelen heeft Rits een realtime overzicht gemaakt met actuele en betrouwbare gegevens voor het management. Het financieel risico is hierdoor eerder inzichtelijk en er kan sneller actie worden ondernomen in de orderstromen.

Nieuwsgierig?

Neem dan eens contact op!

 

Contact:

| Raymond Dijkstra
| 06- 538 444 76
| Akkerstafhof 3, 7544 SP Enschede
| info@rits-consultancy.nl