Cases

“More business value met datamanagement” is het statement van Rits. Maar is dat ook zo? Rits kan u van alles vertellen over het belang van datamanagement, de oplossingen en de achterliggende techniek maar mijn klanten vertellen u concreet wat Rits heeft toegevoegd aan de eigen business. Lees hieronder de cases van bedrijven die mijn expertise in de praktijk als succesvol hebben ervaren.


Heutink

Dankzij een gedegen herstructurering hebben we nu een beter inzicht gekregen in beschikbare data, werken applicaties foutloos samen, zijn processen efficiënter ingericht, onze documenten kwalitatief verbeterd en voorzien van onze huisstijl..Multimate

Prettig in de omgang, gedreven en snel van begrip. Raymond opereert het liefst binnen de organisatie en wil het vooral makkelijk maken voor iedereen. Hij heeft ons in ieder geval met een scala aan handige oplossingen verder geholpen en een belangrijke..van Merksteijn

Doordat Raymond binnen onze organisatie fysiek aanwezig was kon er snel en goed een passende oplossing geboden worden om realtime inzicht te krijgen van data binnen onze diversiteit aan financiële applicaties..


Andere opdrachtgevers

Voor diverse gerenommeerde bedrijven heeft Rits Consultancy deelprojecten opgeleverd zoals: advisering, implementatie, coaching en training van data integratie en outputmanagement maar ook projecten in opdracht van softwareaanbieders gerealiseerd.

> neem contact op voor meer informatie


Bolletje

Advies en training.Nijhof Wassink

Inrichten EDI met Business partners.Koninklijke Vezet

Datamigratie naar Microsoft DynamicsAX 2012.


 

Contact:

| Raymond Dijkstra
| 06- 538 444 76
| Akkerstafhof 3, 7544 SP Enschede
| info@rits-consultancy.nl